Despre stațiune

Bodrum este o destinație pentru familiile cu copii cât și pentru cuplurile dornice de relaxare și distracție sau cele aflate în luna de miere. Bodrum înseamnă plajă, soare și ALL INCLUSIVE, dar și excursii culturale. Muntele se îmbină armonios cu marea, iar istoria cu viața cosmopolită de astăzi. Bodrumul este renumit pentru hotelurile luxoase ce s-au deschis în ultimii ani și pentru viața de noapte în barurile, restaurantele și cluburile sale.

Localizare: este un oraș port la Marea Egee, pe coasta de sud a peninsulei Bodrum.

Informații geografice: este situat pe costa Mării Egee, în vestul Turciei, fiind cea mai vestică stațiune de pe litoralul turcesc. Stațiunile cunoscute în această zonă sunt Bodrum, Gumbet, Turkbuku, Kadikale, Torba, Turgutreis, Akyarlar.

Clima: este mediteraneană, mai uscată decât în celelalte stațiuni de pe riviera turcească, deosebit de placută cu temperaturi medii de 25-30 grade Celsius.

Gastronomie: regăsiți aici restaurante cu specific chinezesc, italian, mexican, thailandez și bineînțeles turcesc. Restaurantele din Bodrum oferă totul, de la preparate din bucataria tradițională turcească la cea contemporană. Cina, de obicei, începe cu băuturi, urmate de “meze”, aperitive turcești sau antreurile, ca apoi să ajungă până la desert, adică fructe proaspete în sezonul de vară. Fiecare fel, desigur, este însoțit de renumita băutură Raki.

Sport și activități pentru timpul liber: Rafting, scufundări, echitație, diferite sporturi nautice motorizate și nemotorizate, vizite la sit-urile arheologice și castelele din zonă, excursii cu iahtul, excursii opționale, safari, inclusiv cel pe cai, paraseilling.

Shopping: Produse din piele de toate tipurile, bureți naturali și mărgele de sticlă albastră sunt printre chilipirurile ce le veți găsi în magazinele mici și prietenoase.

Hoteluri recomandate

KADIKALE RESORT & SPA
Turcia , Turgutreis
KADIKALE RESORT & SPA

Hotelul este situat la 20 km de orașul Bodrum. Aeroportul din Bodrum se află la 52 km distanță. Hotelul a fost construit în 1989, ultima renovare a avut loc în 2009. Suprafața totală a teritoriului este de 36.000 mp.

821 2 Adult
28 iunie, 2019
din București
7 nopți
ARMONIA HOLIDAY VILLAGE & SPA
Turcia , Akyarlar
ARMONIA HOLIDAY VILLAGE & SPA

Hotelul este situat la 24 km de orașul Bodrum. Aeroportul din Bodrum se află la 54 km distanță. Hotelul a fost construit în 1989, ultima renovare a avut loc în 2008. Suprafața totală a teritoriului este de 20.000 mp.

968 2 Adult
28 iunie, 2019
din București
7 nopți
DELTA HOTEL BY MARRIOTT BODRUM (EX DELTA BEACH RESORT)
Turcia , Yalikavak
DELTA HOTEL BY MARRIOTT BODRUM (EX DELTA BEACH RESORT)

Hotelul este situat la 19 km de orașul Bodrum. Aeroportul din Bodrum se află la 60 km distanță. Hotelul a fost construit în 2000, ultima renovare a avut loc în 2016. Suprafața totală a teritoriului este de 16.000 mp.

984 2 Adult
28 iunie, 2019
din București
7 nopți
YASMIN RESORT BODRUM
Turcia , Turgutreis
YASMIN RESORT BODRUM

Hotelul este situat la 20 km de orașul Bodrum. Aeroportul din Bodrum se află la 50 km distanță. Hotelul a fost construit în 2004, ultima renovare a avut loc în 2012. Suprafața totală a teritoriului este de 108.000 mp.

1012 2 Adult
28 iunie, 2019
din București
7 nopți

Vremea în regiune Bodrum