Despre stațiune

Didim este situat pe coasta Mării Egee la o oră distanță de Aeroportul Milas Bodrum.

Informatii geografice: Didim este situat pe malul de nord a golfului a Güllük, vis-à-vis de satele din Peninsula Bodrum - Torba, Türkbükü şi Yalıkavak.

Clima: vremea în Didim este blândă deoarece se bucură de un climat tipic mediteranean. În timpul iernii, vremea este destul de caldă, cu ploi ocazionale. În timpul verii, temperaturile încep să crească în mai şi ajung la 33 – 35 °C.

Gastronomie: este renumit prin numărul mare de restaurante tradiţionale.

Sport și activități pentru timpul liber: vizitatorii pot opta pentru baruri, cluburi de noapte, restaurante şi cafenele cu muzica live. Didim este este cel mai frumos golf de-a lungul coastei Mării Egee, în zona Altinkum, fiind o locaţie ideală pentru o vacanţă de excepţie de la mare, cu o mulţime de activităţi, cum ar fi sporturi de apă şi scuba diving. Vizitatorii pot vizita Altinkum Didim, care practic, vibrează în timpul serilor calde de vară, cu muzică live, baruri, pub-uri şi cluburi de noapte.

Hoteluri recomandate

THE ROXY LUXURY SPA (EX.AURUM DIDYMA SPA & BEACH RESORT)
Turcia , Didim
THE ROXY LUXURY SPA (EX.AURUM DIDYMA SPA & BEACH RESORT)

Hotelul este situat la 10 km de orașul Didim. Aeroportul din Bodrum se află la 65 km distanță. Hotelul a fost construit în 2014. Suprafața totală a teritoriului este de 55.000 mp.

960 2 Adult
06 septembrie, 2019
din București
7 nopți
THE ROXY LUXURY MOON (EX.AURUM MOON HOLIDAY RESORT)
Turcia , Didim
THE ROXY LUXURY MOON (EX.AURUM MOON HOLIDAY RESORT)

Hotelul este situat la 24 km de orașul Didim. Aeroportul din Bodrum se află la 70 km distanță. Hotelul a fost construit în 2014. Suprafața totală a teritoriului este de 55.000 mp.

992 2 Adult
06 septembrie, 2019
din București
7 nopți

Vremea în regiune Didim