Despre stațiune

Kuşadasi este una dintre cele mai importante și sofisticate stațiuni din Turcia, renumită pentru îmbinarea perfectă dintre misticismul estic și tehnologia vestică modernă. Acesta este și motivul pentru care stațiunea este un paradis al cumpărăturilor.

Localizare: coasta vestică a țării, în nord aflându-se zona Izmir și la sud Bodrum.

Informatii Geografice: se află la 90 km sud de Izmir, fiind renumită pentru unul dintre cele mai atractive orașe de pe malul mării Egee, deoarece este aproape de importante sit-uri istorice, precum Efes, Didyma, Priene, Miletos.

Clima: este mediteraneană, deosebit de placută, cu temperaturi medii de 25-30 grade Celsius, având 300 zile de soare pe an.

Gastronomie: gozleme (lipie cu diferite umpluturi) servit cu ayran, Cacık ( sup ape baza de iaurt), Mercimek Köftesi (chiftelele vegetariene din linte, ceapă verde și pastă de tomate),specialități din peste,humus, lokma (gogoși dulci) și sutlac (bundincă de orez)

Sport și activități pentru timpul liber: turiștii care călătoresc în această zona pot face rafting, scufundări, echitație, pot încerca diferite sporturi nautice motorizate și nemotorizate, să viziteze sit-urile arheologice și castelele din zonă, excursii cu iahtul sau o zi la aqua parc-ul Adaland și Aqua Fantasy din zonă.

Shopping: aici este paradisul daca ești un împătimit al cumpărăturilor. Ai de ales între piețe, buticuri, centre comerciale și atracția turiștilor – bazarul, unde vei găsi aproape orice: de la condimente la haine, suveniruri, ceramică, jachete de piele, covoare, ceasuri și bijuterii din aur sau argint. Magazinele sunt deschise din zorii zilei până târziu în noapte.

Hoteluri recomandate

BATIHAN BEACH RESORT
Turcia, Kusadasi, Kusadasi
BATIHAN BEACH RESORT

Hotelul este situat la 7 km de orașul Kușadasi. Aeroportul din Bodrum se află la 120 km distanță. Hotelul a fost construit în 1989, ultima renovare a avut loc în 2018. Suprafața totală a teritoriului este de 25.000 mp.

950 2 adulti
18 septembrie, 2021
din București
7 nopți
AI
INFINITY KUSADASI BY YELKEN
Turcia, Kusadasi, Kusadasi
INFINITY KUSADASI BY YELKEN

Hotelul este situat la 4 km de orașul Kușadasi. Aeroportul din Bodrum se află la 225 km distanță. Hotelul a fost construit în 1964, ultima renovare a avut loc în 2018. Suprafața totală a teritoriului este de 65.000 mp.

1059 2 adulti
18 septembrie, 2021
din București
7 nopți
ULTAI
LE BLEU HOTEL & RESORT
Turcia, Kusadasi, Kusadasi
LE BLEU HOTEL & RESORT

Hotelul este situat la 3 km de orașul Kușadasi. Aeroportul din Bodrum se află la 123 km distanță. Hotelul a fost construit în 1991, ultima renovare a avut loc în 2015. Suprafața totală a teritoriului este de 19.000 mp.

1062 2 adulti
18 septembrie, 2021
din București
7 nopți
ULTAI
TUSAN BEACH RESORT
Turcia, Kusadasi, Kusadasi
TUSAN BEACH RESORT

Hotelul este situat la 6 km de orașul Kușadasi. Aeroportul din Bodrum se află la 118 km distanță. Hotelul a fost construit în 1961, ultima renovare a avut loc în 2015. Suprafața totală a teritoriului este de 48.000 mp.

1096 2 adulti
18 septembrie, 2021
din București
7 nopți
AI

Vremea în regiune Kușadasi