Disponibilitate TIA HEIGHTS MAKADI BAY HOTEL & RESORT
Copii
Vârsta copilului
Tariful pachetului include:
Bilet de avion, taxe de aeroport, 1 bagaj de cală de maximum 20 kg si 1 bagaj de mână de maximum 8 kg/persoană, transfer de grup, cazare cu regimul de masă specificat, asisțentă turistică locală în limba română.
Notă informativă:
Pozele și informațiile publicate pe web-site-ul Prestige Tours au scop consultativ. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica structura camerelor și a serviciilor oferite (gratuit sau contracost) în orice moment fără vreo notificare în prealabil.
  • 34 M 2

MAIN BUILDING ROOM

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi de o persoana si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar,telefon,seif,uscator de par si balcon/terasa(nu toate camerele)

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 1 copil.

7 nopți
din
7 nopți
  • 30-32 M 2

STANDARD AQUA PARK ROOM

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi de o persoana si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar,telefon,seif,uscator de par si terasa/balcon(nu toate camerele)

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 1 copil.

7 nopți
din
7 nopți
  • 32 M 2

CASCATA AQUA PARK ROOM

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi de o persoana si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit)mini bar,telefon,seif,uscator de par si terasa/balcon(nu toate camerele)

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 1 copil.

7 nopți
din
7 nopți
Afișați toate
Companie Adresa Telefon

Informații generale

Hotelul este situat la 25 km de Aeroportul din Hurgada,la 30 km de centrul Hurgadei,in Golful Makadi ,pe malul marii.Hotelul a fost deschis in anul 1998 iar renovari mpartiale au loc anual pe o suprafat de 250000 mp.

Hotelul dispune dee o cladire principala cu 3 nivele si un complex de cladiri cu 1-2-3 nivele avand un numar total de 1051 camere.

Hotelul nu accepta animalele de companie.

Localizare

casio air service
anima wings
tursab
scat
san day
air moldova
tarom
iata