Disponibilitate MINAMARK RESORT & SPA
Copii
Vârsta copilului
Tariful pachetului include:
Bilet de avion, taxe de aeroport, 1 bagaj de cală de maximum 20 kg si 1 bagaj de mână de maximum 8 kg/persoană, transfer de grup, cazare cu regimul de masă specificat, asisțentă turistică locală în limba română.
Notă informativă:
Pozele și informațiile publicate pe web-site-ul Prestige Tours au scop consultativ. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica structura camerelor și a serviciilor oferite (gratuit sau contracost) în orice moment fără vreo notificare în prealabil.
  • 25 M 2

STANDARD ROOM

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi de o persoana,pat suplimentar si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar(contra cost),telefon,seif(la receptie -contra cost),uscator de par si balcon.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
  • 22 M 2

CLUB ROOM

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi de o persoana si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar(contra cost),telefon,seif(la receptie-contra cost),uscator de par si balcon.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 1 copil.

7 nopți
din
7 nopți
  • 25 M 2

STANDARD ROOM WITH BALACONY

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi de o persoana,pat suplimentar si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar(contra cost),telefon,seif(la receptie-contra cost),uscator de par si balcon.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
  • 22 M 2

CLUB ROOM WITHOUT BALACONY

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi de o persoana si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar(contra cost),telefon,seif(la receptie-contra cost),uscator de par.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 1 copil.

7 nopți
din
7 nopți
  • 35 M 2

SUPERIOR SEA VIEW ROOM

Camerele dispun  de un pat dublu,un pat de o persoana,zona de relaxare si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar(contra cost),telefon,seif(la receptie-cntra cost),uscator de par si balcon.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
Afișați toate
Companie Adresa Telefon

Informații generale

Hotelul este situat la 6 km de Aeroportul din Hurgada,in centrul orasului,pe malul marii.Hotelul a fost deschis in anul 1999 iar in anul 2010 a fost construita o cladire noua cu 3 nivele.

Hotelul dispune de un complex de cladiri cu 3 nivele avand un numar total de 299 camere .

Hotelul nu accepta animalele de companie.

Localizare

casio air service
tursab
scat
san day
air moldova
tarom
iata