Disponibilitate EL KARMA AQUA BEACH RESORT (EX.NUBIA AQUA BEACH)
Copii
Vârsta copilului
Tariful pachetului include:
Bilet de avion, taxe de aeroport, 1 bagaj de cală de maximum 20 kg si 1 bagaj de mână de maximum 8 kg/persoană, transfer de grup, cazare cu regimul de masă specificat, asisțentă turistică locală în limba română.
Notă informativă:
Pozele și informațiile publicate pe web-site-ul Prestige Tours au scop consultativ. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica structura camerelor și a serviciilor oferite (gratuit sau contracost) în orice moment fără vreo notificare în prealabil.
  • 36 M 2

STANDARD POOL VIEW ROOM

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi de o persoana,canapea si baie cu dus/cada.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar,set-up cafae si ceai,telefon,seif,ucator de par si balcon.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 1 copil.

7 nopți
din
7 nopți
  • 36 M 2

STANDARD ROOM

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi de o persoana,canapea si baie cu dus/cada.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar,set-up cafea si ceai,telefon,seif si uscator de par.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 1 copil.

7 nopți
din
7 nopți
  • 52 M 2

FAMILY ROOM

Camerele dispun de 2 dormitoare,un dormitor cu pat dublu,un dormitor cu 2 paturi de o persoana si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer condiotionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar,set-up cafea si ceai,telefon,seif,uscator de par si terasa/balacon.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
  • 36 M 2

STANDARD SEA VIEW ROOM

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi de o persoana,canapea si baie cu dus/cada.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar,set-up cafea si ceai,telefon,seif,uscator de par si balcon.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 1 copil.

7 nopți
din
7 nopți
Afișați toate
Companie Adresa Telefon

Localizare

casio air service
tursab
scat
san day
air moldova
tarom
iata