Disponibilitate PHARAOH AZUR RESORT
Copii
Vârsta copilului
Tariful pachetului include:
Bilet de avion, taxe de aeroport, 1 bagaj de cală de maximum 20 kg si 1 bagaj de mână de maximum 8 kg/persoană, transfer de grup, cazare cu regimul de masă specificat, asisțentă turistică locală în limba română.
Notă informativă:
Pozele și informațiile publicate pe web-site-ul Prestige Tours au scop consultativ. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica structura camerelor și a serviciilor oferite (gratuit sau contracost) în orice moment fără vreo notificare în prealabil.
  • 37-41 M 2

STANDARD ROOM

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi de o persoana,pat suplimentar si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar,telefon,seif,uscator de par si balcon/terasa.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
  • 37-41 M 2

STANDARD POOL VIEW

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi e o persoana,pat suplimentar si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(programe prin satelit),mini bar,telefon,seif,uscator de par si balcon/terasa.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
  • 96 M 2

BUNGALOW 2 BED ROOM

Camerele dispun de 2 dormitoare,zona de living si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar,telefon,seif,uscator de par si balcon/terasa.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
  • 76 M 2

BUNGALOW 1 BED ROOM

Camerele dispun de un dormitor cu pat dublu,living cu canapea si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar,telefon,seif,uscator de par si balcon/terasa.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
Afișați toate
Companie Adresa Telefon

Informații generale

Hotelul este situat la 12 km de Aeroportul din Hurgada la 18 km de centrul Hurgadei,pe malul marii.Hotelul a fost deschis in anul 1997 ultima renovare a avut loc in 2012.Hotelul dispune de un complex de cladiri cu 3 nivele si bungalow-uri cu un nivele si bungalow-uri cu un nivel avand un numar total de 360 camere.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Localizare

Website

casio air service
tursab
scat
san day
air moldova
tarom
iata