Disponibilitate PHARAOH AZUR RESORT (EX.SONESTA PHARAOH)
Copii
Vârsta copilului
Tariful pachetului include:
Bilet de avion, taxe de aeroport, 1 bagaj de cală de maximum 20 kg si 1 bagaj de mână de maximum 8 kg/persoană, transfer de grup, cazare cu regimul de masă specificat, asisțentă turistică locală în limba română.
Notă informativă:
Pozele și informațiile publicate pe web-site-ul Prestige Tours au scop consultativ. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica structura camerelor și a serviciilor oferite (gratuit sau contracost) în orice moment fără vreo notificare în prealabil.
  • 37-41 M 2

STANDARD ROOM

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi de o persoana,pat suplimentar si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar,telefon,seif,uscator de par si balcon/terasa.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
  • 37-41 M 2

STANDARD POOL VIEW

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi e o persoana,pat suplimentar si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(programe prin satelit),mini bar,telefon,seif,uscator de par si balcon/terasa.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
  • 96 M 2

BUNGALOW 2 BED ROOM

Camerele dispun de 2 dormitoare,zona de living si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar,telefon,seif,uscator de par si balcon/terasa.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
  • 76 M 2

BUNGALOW 1 BED ROOM

Camerele dispun de un dormitor cu pat dublu,living cu canapea si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar,telefon,seif,uscator de par si balcon/terasa.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
Afișați toate
Companie Adresa Telefon

Informații generale

Hotelul este situat la 12 km de Aeroportul din Hurgada la 18 km de centrul Hurgadei,pe malul marii.Hotelul a fost deschis in anul 1997 ultima renovare a avut loc in 2012.Hotelul dispune de un complex de cladiri cu 3 nivele si bungalow-uri cu un nivele si bungalow-uri cu un nivel avand un numar total de 360 camere.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Localizare

Website

casio air service
anima wings
tursab
scat
san day
air moldova
tarom
iata