Disponibilitate TITANIC ROYAL RESORT
Copii
Vârsta copilului
Tariful pachetului include:
Bilet de avion, taxe de aeroport, 1 bagaj de cală de maximum 20 kg si 1 bagaj de mână de maximum 8 kg/persoană, transfer de grup, cazare cu regimul de masă specificat, asisțentă turistică locală în limba română.
Notă informativă:
Pozele și informațiile publicate pe web-site-ul Prestige Tours au scop consultativ. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica structura camerelor și a serviciilor oferite (gratuit sau contracost) în orice moment fără vreo notificare în prealabil.
  • 55 M 2

FAMILY ROOM

Camerele dispun de 2 dormitoare,un dormitor cu pat dublu,un dormitor cu 2 paturi de o persoana si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(programe prin satelit),mini bar,set-up cafea si ceai,telefon,seif,uscator de par si balcon.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
  • 42 M 2

STANDARD ROOM

Camerele dispun de un pat dublu,pat suplimentar si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar,set-up cafea si ceai,telefon,seif,wi-fi,uscator de par si balcon.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
  • 42 M 2

SWIM UP ROOM

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi de o persoana si abie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(programe prin satelit),mini bar,set-up cafea si ceai,telefon,seif,wi-fi,uscator de par si terasa cu sezlonguri.

Capacitatea maxima este de 2 adulti.

7 nopți
din
7 nopți
Afișați toate
Companie Adresa Telefon

Informații generale

Hotelul este situat la 10 km de Aeroportul din Hurgada,la 17 km de centrul Hurgadei pe malul marii.Hotelul este nou a fost deschis in anul 2019 si are un numar total de 387 camere.

Hotelul nu accepta animalele de companie.

Localizare

casio air service
tursab
scat
san day
air moldova
tarom
iata