Disponibilitate JAZ MAKADINA
Copii
Vârsta copilului
Tariful pachetului include:
Bilet de avion, taxe de aeroport, 1 bagaj de cală de maximum 20 kg si 1 bagaj de mână de maximum 8 kg/persoană, transfer de grup, cazare cu regimul de masă specificat, asisțentă turistică locală în limba română.
Notă informativă:
Pozele și informațiile publicate pe web-site-ul Prestige Tours au scop consultativ. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica structura camerelor și a serviciilor oferite (gratuit sau contracost) în orice moment fără vreo notificare în prealabil.
  • 38 M 2

SUPERIOR ROOM

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi de o persoana si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale pruin satelit),mini bar(apa),set-up cafea si ceai,halate si papuci,telefon seif,uscator de pat si balcon/terasa.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 1 copil.

7 nopți
din
7 nopți
  • 47 M 2

SUPERIOR FAMILY ROOM

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi de o persoana,2 paturi simplimentare si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(programe prin satelit),mini bar(apa),set-up cafae si ceai,halate si papuci,telefon,seif,uscator de pat si balcon/terasa.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 1 copil.

7 nopți
din
7 nopți
  • 38 M 2

SUPERIOR SIDE SEA VIEW ROOM

Camerele dispun e un pat dublu sau 2 paturi de o persoana si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(programe prin satelit),mini bar(apa),set-up cafea si ceai,halate si papuci,uscator de par si balcon/terasa.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 1 copil.

7 nopți
din
7 nopți
Afișați toate
Companie Adresa Telefon

Informații generale

Hotelul este situat in zona Madinat Makadi la 30 km de Aeroportul din Hurgada pe malul marii.Hotelul a fost deschis in anul 1999 pe o suprafata de 40000 mp.

Hotelul dispune de 270 camere printre care si pentru persoanele cu dizabilitati.

Hotelul nu accepta animalele de companie.

Localizare

casio air service
tursab
scat
san day
air moldova
tarom
iata