Disponibilitate THE LAND OF LEGENDS KINGDOM HOTEL
Copii
Vârsta copilului
Tariful pachetului include:
Bilet de avion, taxe de aeroport, 1 bagaj de cală de maximum 20 kg si 1 bagaj de mână de maximum 8 kg/persoană, transfer de grup, cazare cu regimul de masă specificat, asisțentă turistică locală în limba română.
Notă informativă:
Pozele și informațiile publicate pe web-site-ul Prestige Tours au scop consultativ. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica structura camerelor și a serviciilor oferite (gratuit sau contracost) în orice moment fără vreo notificare în prealabil.
 • 130 M 2

TERRACE SUITE

Camerele sunt compuse dintr-un dormitor cu pat dublu, un living, și o baie cu duş şi sunt dotate cu aer condiționat, TV, playstation 4 şi proiector cu LCD, produse pentru toaleta, uscator de par, seif, wi-fi, telefon, mini bar (contra cost), set-up pentru ceai şi cafea, terasa de 30 mp cu masa şi canapele.

Capacitatea maxima este de 3 adulți + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
 • 79 M 2

JUNIOR SUITE

Camerele sunt compuse din doua dormitoare (unul cu pat dublu şi unul cu doua paturi single) și o baie cu duş şi sunt dotate cu aer condiționat, TV, playstation 4 şi proiector cu LCD, produse pentru toaleta, uscator de par, seif, wi-fi, telefon, mini bar (contra cost), set-up pentru ceai şi cafea.

Capacitatea maxima este de 4 adulți + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
 • 283 M 2

KINGDOM SUITE

Camerele sunt compuse din doua dormitoare, un living, o sala de mese, bucatarie și doua bai (una cu jacuzzi şi una cu duş) şi sunt dotate cu aer condiționat, TV, playstation 4 şi proiector cu LCD, produse pentru toaleta, uscator de par, cantar, seif, wi-fi, telefon, mini bar (contra cost), set-up pentru ceai şi cafea, terasa de 30 mp cu masa şi canapele.

Capacitatea maxima este de 4 adulți + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
 • 78 M 2

DELUXE CONNECTION ROOM

Camerele sunt compuse din doua dormitoare interconectate (unul cu un pat dublu şi unul cu doua paturi separate) și baie şi sunt dotate cu aer condiționat, TV, playstation 4 şi proiector cu LCD, produse pentru toaleta, uscator de par, seif, wi-fi, telefon, mini bar (contra cost), set-up pentru ceai şi cafea.

Capacitatea maxima este de 4 adulți + 3 copii.

7 nopți
din
7 nopți
 • 38 M 2

DELUXE ROOM

Camerele sunt compuse dintr-un dormitor și o baie şi sunt dotate cu aer condiționat, TV, playstation 4 şi proiector cu LCD, produse pentru toaleta, uscator de par, seif, wi-fi, telefon, mini bar (contra cost), set-up pentru ceai şi cafea, balcon.

Capacitatea maxima este de 3 adulți + 1 copil.

7 nopți
din
7 nopți
 • 108 M 2

GRAND SUITE

Camerele sunt compuse dintr-un dormitor, un living cu canapea şi zona de cinat, și o baie cu duş şi sunt dotate cu aer condiționat, TV, playstation 4 şi proiector cu LCD, produse pentru toaleta, uscator de par, seif, wi-fi, telefon, mini bar (contra cost), set-up pentru ceai şi cafea, terasa de 30 mp.

Capacitatea maxima este de 3 adulți + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
 • 83 M 2

FAMILY SUITE

Camerele sunt compuse din doua dormitoare (unul cu pat dublu şi unul cu doua paturi single) și o baie cu duş şi sunt dotate cu aer condiționat, TV, playstation 4 şi proiector cu LCD, produse pentru toaleta, uscator de par, seif, wi-fi, telefon, mini bar (contra cost), set-up pentru ceai şi cafea.

Capacitatea maxima este de 4 adulți + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
Afișați toate
Companie Adresa Telefon

Informații generale

Complexul The Land Of Legends Theme Park, Hotel & Shopping Avenue a fost deschis în anul 2016.

Complexul este situat la 27 km de aeroportul internațional Antalya şi la 30 km de centrul orașului Antalya.

Hotelul The Land Of Legends Kingdom Hotels este format dintr-o cladire principala ce are in total un numar de 401 camere. Suprafața totală este de 17.000 mp.

The Land Of Legends Kingdom Hotel este mai mult decât vă așteptați de la un hotel, cu camerele sale fabuloase și decorațiunile colorate inspirate din spiritului fermecător al The Land of Legends, cu conceptul său de ospitalitate regală, cu cel mai mare bar cu sucuri și loc de joacă pentru copii, centrul SPA și baie turcească care vă vor oferi o experiență relaxantă, centrul de sport, piscina și restaurante fascinante unde puteți gusta bucate delicioase

Complexul pune la dispozitia oaspetilor şi Parcul tematic cu activități pline de adrenalina (intrare gratuita); Shopping Avenue care prezintă o experiență de cumparaturi fascinantă cu branduri internationale de top; Show-uri legendare care va vor duce într-o călătorie dincolo de imaginatie; Castelul cu spectacole de lumini şi concerte care atrag oaspetii de toate varstele.

Parcul tematic ofera pentru oaspetii The Land Of Legends Kingdom Hotel atat activitati gratuite precum un Hyper Coaster cu o inaltime de 62 m, un Typhoon Coaster de 43 m, peste 40 de topogane şi 20 de unitati de divertisment, spectacol cu delfini, cinema 5D, parcul de aventura, fast track (gratuit pentru suite şi 50% reducere pentru restul camerelor) cat şi servicii contra cost precum mancare şi bautura (restaurantul principal Reef’s, fast&food, inghetata, La Lorraine, Shawfal, Pizza Express, Chicken House, Qum Qum, La Plancha Bar, Tropical Bar, Shayk Bar, Magicone Bar, Cup&Go Coffe, Fruit Juice Bar, Cafe Zipline, Terrace Bar, The Farm, Cafe 7), dulapuri, pavilioane, etc.

The Land Of Legends își întâmpină oaspeții într-o lume plină de emoții fără încetare, bucurie și activități inducătoare de adrenalină.

 • Animalele de companie nu sunt acceptate.


Servicii

Hotel
 • Recepție 24 de ore
 • Parcare
 • Restaurant
 • Asistență medicală
 • Acces internet Wi-Fi
 • Rent-a-car
 • Fotograf
 • Spălătorie / curățătorie chimică
Camera
 • Mini bar
 • Aer condiționat
 • Set-up pentru ceai și cafea
 • Uscător de păr
 • Acces internet Wi-Fi
 • Telefon în cameră
 • Play Station
 • TV
Animatie & Sport
 • Fitness
 • Jocuri electronice
Centru SPA
 • Baie turceasca (Hamam)
 • Saună
 • Peeling
 • Masaj

Pentru copii

Indiferent de vârstă copiii își vor face prieteni din toată lumea în timp ce se distrează!

Mini clubul oferă o lume distractivă și educativă, cu programe și activități speciale destinate copiilor. Copiii se vor bucura de cel mai mare bar din lume conceput special pentru copii și de locul de joacă.

Orele de operare ale mini club-ului pot varia in functie de sezon. 

Regimul de masă

Conceptul

Conceptul include : mic dejun, prânz, cină cu mâncăruri calde și reci de tip bufet, o varietate de gustări și dulciuri, înghețată, mâncăruri dietetice la bufet și băuturi răcoritoare.

Sunt disponibile băuturi alcoolice și nealcoolice de marcă, locale și importate (de calitate superioară), selecție de vinuri, sortiment de ceai și cafea.

Servicii contra cost: serviciu în cameră 24 de ore, sucuri proaspăt stoarse, băuturi îmbuteliate și băuturi importate neincluse în concept.

Restaurantele și barurile amplasate în aer liber funcționează în funcție de condițiile meteorologice.

Mini Bar în camere: contra cost

Programul restaurantului principal  - Eternia

Mic dejun in timpul saptamanii 07:00-10:30, in week-end 07:00-11:00,

Cină 18:30-21:00,

Snack Baruri si Baruri:

Nyssa Bar (contra cost) 09:00-00:00

The Legends Pub (contra cost) 10:00-00:00 

Rue des Legends (contra cost) deschis 24 ore ofera gustari şi bauturi intre orele 14:30-18:00 şi produse de patiserie intre orele 12:00-18:00

Hotelul işi rezerva dreptul de a modificare orele de functionare a restaurantelor şi barurilor.

Localizare

casio air service
tursab
scat
san day
air moldova
tarom
iata