Disponibilitate BE PREMIUM BODRUM SPECIAL ROOMS
Copii
Vârsta copilului
Tariful pachetului include:
Bilet de avion, taxe de aeroport, 1 bagaj de cală de maximum 20 kg si 1 bagaj de mână de maximum 8 kg/persoană, transfer de grup, cazare cu regimul de masă specificat, asisțentă turistică locală în limba română.
Notă informativă:
Pozele și informațiile publicate pe web-site-ul Prestige Tours au scop consultativ. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica structura camerelor și a serviciilor oferite (gratuit sau contracost) în orice moment fără vreo notificare în prealabil.
  • 120 M 2

PREMIUM SUITE SEA VIEW

Camera dispune piscina, gradina privata, canapea, jacuzzi, walk in dressing, masa de lucru şi  sistem electric de inchidere a draperiilor. Poare primi 2 adulti + copii sau 3 adulti

7 nopți
din
7 nopți
  • 145 M 2

GRAND SUITE SEA VIEW

Apartamentul dispune de piscina şi gradina privata. O camera are pat king size iar a doua 2 paturi single. Dispune de canapea, masa de lucru, terasa, jacuzzi, TV in fiecare camera şi sistem electric de inchidere a draperiilor. 

7 nopți
din
7 nopți
  • 245 M 2

DELUXE VILLA SEA VIEW

Villa are 2 etaje cu 2 dormitoare şi camera de zi. Fiecare camera dispune de TV, terasa si vedere la mare.

7 nopți
din
7 nopți
  • 535 M 2

PREMIUM VILLA SEA VIEW

Villa are 2 etaje cu ascensor, piscina şi gradina privata.  Parter: piscina privata, dressing, camera de zi, camera de masa, bucatarie, terasa. Etaj: Dormitor principal, 2 dormitoare de oaspeti. Fiecare dormitor are propriul dressing si baie. Jacuzzi cu vedere la mare.

Potrivita pentru 8 adulti.

7 nopți
din
7 nopți
  • 195 M 2

MALDIVIAN VILLA SEA VIEW

Villa are 2 etaje, vedere la mare, toate camelere dispun de TV şi sistem electric de inchidere a draperiilor. 

7 nopți
din
7 nopți
  • 110 M 2

MALDIVIAN SUITE SEA VIEW

Camera dispune de vedere la mare , infinity pool privata,1  dormitor, walk in dressing, terasa, jacuzzi, sistem electric ce inchidere a draperiilor

7 nopți
din
7 nopți
Afișați toate
Companie Adresa Telefon

Informații generale

Hotelul este situat la 8 km de orașul Bodrum. Aeroportul din Bodrum se află la 22 km distanță. Hotelul a fost construit în 2014, ultima renovare a avut loc în 2019. Suprafața totală a teritoriului este de 110.000 mp.

Este format dintr-un complex de clădiri, ce are în total un număr de 311 camere cu vedere la mare, la piscină și la grădină.

• Animalele de companie nu sunt acceptate.

Localizare

casio air service
tursab
scat
san day
air moldova
tarom
iata