Disponibilitate ALVA DONNA WORLD PALACE
Copii
Vârsta copilului
Tariful pachetului include:
Bilet de avion, taxe de aeroport, 1 bagaj de cală de maximum 20 kg si 1 bagaj de mână de maximum 8 kg/persoană, transfer de grup, cazare cu regimul de masă specificat, asisțentă turistică locală în limba română.
Notă informativă:
Pozele și informațiile publicate pe web-site-ul Prestige Tours au scop consultativ. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica structura camerelor și a serviciilor oferite (gratuit sau contracost) în orice moment fără vreo notificare în prealabil.
  • 35 M 2

STD ROOM POOL VIEW

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi de o persoana,pat suplimentar si baie cu cada.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(programe prin satelit),wi-fi,seif,telefon,mini bar,set-up cafae si ceai,halate si papuci,uscator par si mocheta.

capacitatea maxima este de 2 adulti + 1 copil.

7 nopți
din
7 nopți
  • 35 M 2

STD ROOM GARDEN VIEW

Camerele dispun de un pat dublu sau 2 paturi de o persoana,pat suplimentar si baie cu cada.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(programe prin satelit),wi-fi,seif,telefon,mini bar,set-up cafea si ceai,halate si papuci,uscator par si mocheta.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 1 copil.

7 nopți
din
7 nopți
  • 57 M 2

TERRACE SUITE

Camerele dispun de un dormitior cu pat dublu,un living cu canapea si fotoliu extensibil,terasa mare si baie cu cada.camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),wi-fi,seif,telefon,mini bar,set-up cafea si ceai,halate si papuci,uscator par si mocheta.

Capacitatea maxima este de 4 adulti + 1 copil.

7 nopți
din
7 nopți
  • 56 M 2

DUBLEX FAMILY ROOM

Camerele pe etaje dispun de un pat dublu la parter si baie cu cada,la etaj 2 paturi de o persoana si baie cu dus.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),wi-fi,seif,telefon,mini bar,set-up cafea si ceai,halate si papuci,uscator aprs i mocheta.

Capacitatea maxima este de 4 adulti + 1 copil.

7 nopți
din
7 nopți
Afișați toate
Companie Adresa Telefon

Informații generale

Hotelul este situat la 65 km de Aeroportul din Antalya,6 km de Kemer in localitatea Kiris pe malul marii.Hotelul a fost deschis in anul 1994,ultima renovare a avut loc in anul 2015 pe o suprafata de 107000 mp.

Hotelul dispune de 6 cladiri cu 4 etaje avand un numar total de 816 camere printre care si pentru persoanele cu dizabilitati.

Hotelul nu accepta animalele de companie.

Localizare

casio air service
anima wings
tursab
scat
san day
air moldova
tarom
iata