Disponibilitate FUN & SUN FAMILY COMFORT BEACH
Copii
Vârsta copilului
Tariful pachetului include:
Bilet de avion, taxe de aeroport, 1 bagaj de cală de maximum 20 kg si 1 bagaj de mână de maximum 8 kg/persoană, transfer de grup, cazare cu regimul de masă specificat, asisțentă turistică locală în limba română.
Notă informativă:
Pozele și informațiile publicate pe web-site-ul Prestige Tours au scop consultativ. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica structura camerelor și a serviciilor oferite (gratuit sau contracost) în orice moment fără vreo notificare în prealabil.
Afișați toate
Companie Adresa Telefon

Informații generale

Situat in Goynuk, regiunea Antalya, hotelul ofera cazare langa malul marii, in linia intai, avand un complex format dintr-o cladire principala, una auxiliara, 26 de vilute si domeniu intins pe o suprafata de 43.000 mp.
Fun & Sun Comfort Beach se afla la 8 km de centrul Kemer, la 35 km de Antalya si la 45 km de aeroportul din Antalya.
Fun & Sun Comfort Beach are propria plaja cu nisip amestecat cu pietris și un ponton, dar si mai multe piscine in aer liber si interioare.
Pe langa soare si mare, turistii se pot bucura si de numeroase activitati optionale precum Jet Ski, Banana si alte sporturi nautice, dar mai ales de facilitatile variate ale conceptului Ultra All Inclusive.

Localizare

casio air service
tursab
scat
san day
air moldova
tarom
iata