Disponibilitate KEMER BARUT COLLECTION
Copii
Vârsta copilului
Tariful pachetului include:
Bilet de avion, taxe de aeroport, 1 bagaj de cală de maximum 20 kg si 1 bagaj de mână de maximum 8 kg/persoană, transfer de grup, cazare cu regimul de masă specificat, asisțentă turistică locală în limba română.
Notă informativă:
Pozele și informațiile publicate pe web-site-ul Prestige Tours au scop consultativ. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica structura camerelor și a serviciilor oferite (gratuit sau contracost) în orice moment fără vreo notificare în prealabil.
Afișați toate
Companie Adresa Telefon

Informații generale

Hotel Barut Kemer (ex Kemer Resort) este situat la 55 km de aeroportul orasului Antalya, in statiunea Kemer, pe malul marii. A fost construit în anul 2003, avand o suprafata totala de 30.000 mp.
Spatiul de cazare este format dintr-o cladire cu 6 etaje, ce gazduiesc: 314 camere standard, 25 de camere superior, 14 deluxe suite cu 2 incaperi (hol, dormitor cu usa, baie cu jacuzzi si dus), 3 family suite cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, 2 bai cu cada, jacuzzi si dus) si 2 king suite cu 3 camere (living, 2 dormitoare cu usa, 2 bai cu jacuzzi si dus, 3 TV).
Proprietatea de 5 stele din Kemer ofera turistilor sai experiente unice, in fiecare zi - cu o serie de activitati recreative si de recreere din care sa aleaga: mini golf, sporturi in aer liber, darts, ping pong, tenis. Complexul este dotat si cu un centru de Spa &Wellness unde oaspetii pot petrece cateva momente de relaxare intr-o oaza de liniste, avand la dispozitie o gama larga de masaje si tratamente de bunastare. Pentru pasionatii de fitness, diverse sedinte precum Yoga, Zumba si Pilates sunt de asemenea organizate de catre antrenori profesionisti.

Localizare

casio air service
anima wings
tursab
scat
san day
air moldova
tarom
iata