Disponibilitate UNIQUE LIFE STYLE HOTELS
Copii
Vârsta copilului
Tariful pachetului include:
Bilet de avion, taxe de aeroport, 1 bagaj de cală de maximum 20 kg si 1 bagaj de mână de maximum 8 kg/persoană, transfer de grup, cazare cu regimul de masă specificat, asisțentă turistică locală în limba română.
Notă informativă:
Pozele și informațiile publicate pe web-site-ul Prestige Tours au scop consultativ. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica structura camerelor și a serviciilor oferite (gratuit sau contracost) în orice moment fără vreo notificare în prealabil.
  • M 2

COMFORT GARDEN VIEW

Mobilat în stil modern; Camerele Confort cu lățimea de 21 și 22 m2 sunt situate în blocuri de grădină. Camera dispune de baie cu duș, uscător de păr, seif digital, TV Full HD, set de ceai-cafea, minibar, aer condiționat și telefon, iar podeaua este din ceramică.

7 nopți
din
7 nopți
Afișați toate
Companie Adresa Telefon

Informații generale

Hotelul este deschis in 2021, este situat in centrul statiunii Kuşadası şi la 25km de Ephesus. Hotelul este contruit intr-un design modern şi minimalist. 

Regimul de masă

 A la carte All Inclusive

Mic dejun, prânz și cină cu mâncăruri calde și reci de tip bufet, gustări după-amiaza, cafea/ceai și produse de patiserie/prăjituri.
Sunt disponibile diverse băuturi locale nealcoolice și alcoolice, toate servite in regim A la carte.

Localizare

casio air service
tursab
scat
san day
air moldova
tarom
iata