Disponibilitate ROYAL ATLANTIS SPA & RESORT
Copii
Vârsta copilului
Tariful pachetului include:
Bilet de avion, taxe de aeroport, 1 bagaj de cală de maximum 20 kg si 1 bagaj de mână de maximum 8 kg/persoană, transfer de grup, cazare cu regimul de masă specificat, asisțentă turistică locală în limba română.
Notă informativă:
Pozele și informațiile publicate pe web-site-ul Prestige Tours au scop consultativ. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica structura camerelor și a serviciilor oferite (gratuit sau contracost) în orice moment fără vreo notificare în prealabil.
  • 22 M 2

ECONOMY ROOM

Camerele dispun de un pat dublu si baie cu cada.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar(apa si sucuri-la sosire),telefon,seif(contra cost),wi-fi si uscator de par.

Capacitatea maxima este de 2 adulti.

7 nopți
din
7 nopți
  • 24 M 2

STD ROOM SEA VIEW

Camerele dispun de un pat dublu,un pat de o persoana/fotoliu pat si baie cu cada.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar(apa si sucuri-la sosire),telefon,seif(contar cost),wi-fi,uscator de par si balcon.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 1 copil.

7 nopți
din
7 nopți
  • 24 M 2

STD ROOM LAND VIEW

Camerele dispun de un pat dublu,un pat de o persoana/fotoliu pat si baie cu cada.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar(apa si sucuri -la sosire),telefon,seif(contra cost),wi-fi,uscator de par si balcon.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 1 copil.

7 nopți
din
7 nopți
  • 32 M 2

FAMILY ROOM SEA VIEW

Camerele dispun de 2 dormitoare si baie cu cada.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar(apa si sucuri-la sosire),telefon,seif(contra cost),wi-fi,uscator de par si balcon.

Capacitatae maxima este de 2 adulti + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
  • 32 M 2

FAMILY ROOM LAND VIEW

Camerele dispun de 2 dormitoare si baie cu cada.Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat,Tv(canale prin satelit),mini bar(apa si sucuri-la sosire),telefon,seif(contar cost),wi-fi,uscator de par si balcon.

Capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii.

7 nopți
din
7 nopți
Afișați toate
Companie Adresa Telefon

Informații generale

Hotelul este situat la 50 km de Aeroportul din Antalya,la 10 km de Side pe malul marii.Hotelul a fost deschios in anul 2009,ultima renovare a avut loc in anul 2020 pe o suprafata de 15000 mp.

Hotelul dispune de 5 cladiri avand un numar total de 288 camere printre care si pentru persoanele cu diszabilitati.

Hotelul nu accepta animalele de companie.

Localizare

casio air service
tursab
scat
san day
air moldova
tarom
iata