Disponibilitate CALISTA LUXURY RESORT SPECIAL ROOMS
Copii
Vârsta copilului
Tariful pachetului include:
Bilet de avion, taxe de aeroport, 1 bagaj de cală de maximum 20 kg si 1 bagaj de mână de maximum 8 kg/persoană, transfer de grup, cazare cu regimul de masă specificat, asisțentă turistică locală în limba română.
Notă informativă:
Pozele și informațiile publicate pe web-site-ul Prestige Tours au scop consultativ. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica structura camerelor și a serviciilor oferite (gratuit sau contracost) în orice moment fără vreo notificare în prealabil.
 • 240 M 2

KING SUITE

Camerele sunt compuse din doua dormitoare cu pat dublu, living cu canapele şi sala de mese, bucatarie, doua bai (una cu jacuzzi şi duş şi una cu cada şi duş) şi un WC pentru musafiri. Camerele sunt dotate cu aer condiționat central (funcționează în funcție de condițiile meteorologice), TV, chei digitale, halate şi papuci de casa, produse pentru toaleta şi produse pentru igiena intima, uscator de par, seif, wi-fi, telefon, ceainic şi cafea, fier şi masa de calcat, cantar, mini bar, balcon sau terasa cu sejlong, masa si scaune.

Capacitatea maxima este de 4 adulți + 2 copii

Privilegii: Majordom şi set-up special in mini bar

7 nopți
din
7 nopți
 • 160 M 2

PRESIDENTIAL SUITE

Camerele sunt compuse din doua dormitoare cu pat dublu, living cu canapele şi zona de cinat, doua bai (una cu jacuzzi şi duş şi una cu cada şi duş) şi un WC pentru musafiri. Camerele sunt dotate cu aer condiționat central (funcționează în funcție de condițiile meteorologice), TV, chei digitale, halate şi papuci de casa, produse pentru toaleta şi produse pentru igiena intima, uscator de par, seif, wi-fi, telefon, ceainic şi cafea, fier şi masa de calcat, cantar, mini bar, balcon sau terasa cu sejlong, masa si scaune.

Capacitatea maxima este de 3 adulți + 1 copil.

Privilegii : Majordom şi set-up special in mini bar

7 nopți
din
7 nopți
 • 150 M 2

TWIN VILLA

Vile semidespartite (doua apartamente intr-o vila cu intrari separate) pe doua niveluri cu piscina comuna (o piscina per vila). Apartamentele au la nivelul inferior living cu zona de cinat, baie cu duş, terasa cu şejlonguri şi acces la piscina iar la etajul superior au doua dormitoare (unul cu pat dublu şi unul cu doua paturi single), doua bai cu jacuzzi şi duş şi doua balcoane. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV, chei digitale, halate şi papuci de casa, produse pentru toaleta şi produse pentru igiena intima, uscator de par, seif, wi-fi, telefon, ceainic şi cafea, fier şi masa de calcat, cantar, mini bar.

Capacitatea maxima este de 4 adulți + 1 copil.

Privilegii: Majordom şi set-up special in mini bar

7 nopți
din
7 nopți
 • 1500 M 2

VIP VILLA LEO

Vila privata pe doua niveluri, cu trei aripi, piscina privata, situata intr-o gradina privata de 2500 mp.

Prima aripa are la nivelul inferior living şi sala de mese, camera de asteptat, camera de studiu, intrare, bar, terasa şi acces la piscina iar la nivelul superior are camera de studiu, patru dormitoare (doua dormitoare cu pat dublu şi doua dormitoare cu doua paturi single), patru bai cu jacuzzi şi duş şi balcoane.

A doua aripa are la nivelul inferior bucatarie, bar, lobby, camera de jocuri, cinema, doua camere de depozitare şi terasa iar la nivelul superior are patru dormitoare (doua dormitoare cu pat dublu şi doua dormitoare cu doua paturi single), patru bai cu jacuzzi şi duş şi terasa.

A treia aripa are la nivelul inferior un spa VIP (sauna, baie turceasca, baie cu abur, jacuzzi, piscina rece, camera de masaj şi camera de relaxare), sala de fitness, baie cu duş şi wc, terasa; iar la nivelul superior are un dormitor principal cu pat dublu, living şi sala de meşe, baie cu jacuzzi şi duş şi balcon.

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV, chei digitale, halate şi papuci de casa, produse pentru toaleta şi produse pentru igiena intima, uscator de par, seif, wi-fi, telefon, ceainic şi cafea, fier şi masa de calcat, cantar, mini bar.

Capacitatea maxima este de 10 adulți.

Privilegii: Majordom şi set-up special in mini bar, piscina privata, sala de fitness, SPA, cinema, camera de jocuri, bucatarie, 9 dormitoare, bucatar privat, sala de mese.

7 nopți
din
7 nopți
 • 260 M 2

SUPERIOR SINGLE VILLA

Vile private pe doua niveluri cu piscina privata. Vilele au la nivelul inferior living cu zona de cinat, camera de studiu, bucatarie, camera de depozitare, un dormitor cu pat dublu, baie cu jacuzzi şi duş, terasa cu şejlonguri şi acces la piscina privata iar la etajul superior au trei dormitoare (doua cu pat dublu şi unul cu doua paturi single), doua bai cu jacuzzi şi duş, balcon. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV, chei digitale, halate şi papuci de casa, produse pentru toaleta şi produse pentru igiena intima, uscator de par, seif, wi-fi, telefon, ceainic şi cafea, fier şi masa de calcat, cantar, mini bar.

Capacitatea maxima este de 6 adulți + 2 copii.

Privilegii: Majordom şi set-up special in mini bar

7 nopți
din
7 nopți
 • 260 M 2

SUPERIOR VILLA

Vile private pe doua niveluri cu piscina privata. Vilele au la nivelul inferior living cu zona de cinat, camera de studiu, bucatarie, camera de depozitare, un dormitor cu pat dublu, baie cu jacuzzi şi duş, terasa cu şejlonguri şi acces la piscina privata iar la etajul superior au trei dormitoare (doua cu pat dublu şi unul cu doua paturi single), doua bai cu jacuzzi şi duş, balcon. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV, chei digitale, halate şi papuci de casa, produse pentru toaleta şi produse pentru igiena intima, uscator de par, seif, wi-fi, telefon, ceainic şi cafea, fier şi masa de calcat, cantar, mini bar.

Capacitatea maxima este de 6 adulți + 2 copii.

Privilegii: Majordom şi set-up special in mini bar

7 nopți
din
7 nopți
Afișați toate
Companie Adresa Telefon

Informații generale

Hotelul Calista Luxury Resort a fost deschis în anul 2007, ultima renovare a avut loc în anul 2018.

Hotelul este situat la 27 km de aeroportul internațional Antalya, la 24 km de centrul orașului Antalya şi la 4 km de centrul statiunii Belek, pe o plaja privata cu o lungime de 250 m avand doua pontoane dintre care unul VIP.

Suprafața totală este de 120.000 mp.

Este format din 7 clădiri cu 4-5 etaje și 14 vile, ce au în total un număr de 600 de camere cu vedere la mare, la piscină și la grădină

Hotelul pune la dispozitia turiştilor un Aqua Park cu 5 topogane, SPA cu servicii gratuite precum sauna, baie turceasca, baie cu abur şi servicii contra cost printre care masaj, proceduri de ingrijire a pielii şi a corpului, etc. şi centru de conferinte.

Hotelul dispune de aemenea de o academie de sport cu 5 terenuri de tenis, 8 piscine ( principala, semiolimpica, incalzita, pentru copii, aquapark, acoperita incalzita, acoperita incalzita pentru copii), sala de fitness, multe activitati gratuite precum lectii de yoga şi aerobic, gimnastica in apa, muzica live, concerte, petreceri şi activitati contra cost precum lectii private de tenis, bowling şi sporturi de apa motorizate.

Hotelul dispune de facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.

• Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camerele Presidential, King şi Vilele beneficiaza de un Concept VIP

Servicii gratuite pentru conceptul VIP

Preluare de la aeroport şi transport catre hotelul Calista cu mașini de lux. Pe traseu sunt oferite bauturi reci.

Operațiuni rapide de check-in şi check-out în vilă

Serviciu majordom intre orele 08:30 şi 23:30

Mic dejun, prânz și cină în vile

Gratuitate la restaurantele A’la carte

Băuturi alcoolice și nealcoolice locale și de import

Fructe și sucuri proaspete (în funcție de sezon)

Meniul special in restaurantul VIP Elegance (mic dejun, prânz și cină)

Flori în cameră

Serviciu de spălătorie și servicii de călcat (cu excepția curățătoriei chimice)

Ponton VIP

Pavilion VIP pe plaja pentru fiecare vilă

Torturi pentru zile de naștere, aniversări și sărbători speciale

Șampanie și băuturi răcoritoare în vilă

Biliard, Play Station

Servicii contra cost pentru conceptul VIP

Callos SPA Center (organizare de programe, cure speciale și tratamente faciale)

Centru de înfrumusețare, coafor

Unele băuturi premium alcoolice și non-alcoolice locale și de import

Narghilea

Lecții de tenis, rachete profesionale de tenis, lecții de sport, iluminat pe teren

Toate sporturile nautice

Bowling

Închiriere laptop

Curățătorie chimică

Early Check-in timpuriu (înainte de ora 14.00) check-out târziu (după ora 12.00)

Doctor

Servicii de fotografiere

Servicii

Hotel
 • Bar
 • Restaurant
 • Recepție 24 de ore
 • Asistență medicală
 • Piscină
 • Animație
 • Acces internet
 • Sală de conferințe
 • Centru SPA
 • Lift
 • Schimb valutar
 • Cameră pentru bagaje
Cameră
 • TV
 • AC (aer condiționat)
 • Mini bar
 • Cabină de duș
 • Uscător de păr
 • Seif electronic
 • Servicii de curățenie
 • Room service
 • Telefon în cameră

Pentru copii

Calhippo Mini Club – Mini club pentru copii cu vârste cuprinse între 00 și 17 ani.

Calhippo Babies pentru copii între 00 și 03 ani. Bebeluşii pot folosi mini clubul sub atenta supraveghere a parintilor. Mini clubul dispune de o bucatarie dotata cu aparatura adecvata pentru prepararea mancarii. Contra cost se ofera şi servicii de babysitting.

Calhippo Minies pentru copii intre 04 şi 07 ani, Calhippo Maxies pentru copii intre 08 şi 12 ani unde copii se vor bucura de activitati precum activitati sportive, lucru manual, arta, mini disco. Bufet pentru copii este disponibil in restaurantul principal.

Teenage Club pentru copii intre 13 şi 17 ani unde adoolescentii vor putea interactiona şi se vor putea bucura de diverse activitati.

Hotelul asigura de asemena şi showuri speciale pentru copii, loc de joaca pe plaja, organizare de zile de nastere şi foarte multe activitati distractive.

Orele de operare ale Mini Clubului pot varia in functie de sezon. 

 • Pătuț copil (la cerere)
 • Mini club
 • Animație pentru copii
 • Piscină în aer liber pentru copii
 • Meniu pentru copii
 • Tobogane
 • Cărucior pentru copii (în funcție de disponibilitate)
 • Sală de jocuri

Regimul de masă

Conceptul A’la carte All Inclusive (AI)

Conceptul include : mic dejun, prânz, cină cu mâncăruri calde și reci de tip bufet, o varietate de gustări și dulciuri, înghețată, mâncăruri dietetice la bufet și băuturi răcoritoare.

Sunt disponibile băuturi alcoolice și nealcoolice de marcă, locale și importate (de calitate superioară), sortiment larg de ceai și cafea în cofetărie. Serviciu de băuturi la șezlongurile de pe plajă și în jurul piscinei,

Servicii contra cost: serviciu în cameră 24 de ore, sucuri proaspăt stoarse, băuturi îmbuteliate și băuturi importate neincluse în concept.

Restaurantele și barurile amplasate în aer liber funcționează în funcție de condițiile meteorologice.

Mini Bar în camere: apă, bere, nuci, cipsuri şi băuturi răcoritoare, reumplere zilnică.

Hotelul dispune de restaurantul principal, 5 restaurante A’la carte, bauri, snack baruri şi o patiserie.

In restaurantul principal se serveste mic dejun, prânz şi cină de tip bufet

Pentru Restaurante A La Carte este necesară rezervarea in prealabil.

Timo - specific italian

Sakura - specific asiatic

Turca - specific turcesc şi otoman

More - specific pescaresc

La Carne - specific sud american

Snack Baruri si Baruri:

The Garden

Turca Pool Snack

Elegance (Restaurant VIP) – gratuit pentru oaspetii vilelor.

Cafe Calista

Scoop

Carpo

Gozleme

Street Food Festival

White & Black Bar

Blue Bar

Cool Disco Bar

Breeza Pier Bar

The Jazz Bar

Deep Bar

The Beach Bar

Callos Vitamin Bar

Hotelul işi rezerva dreptul de a modificare orele de functionare a restaurantelor şi barurilor.

 • Mic dejun (bufet)
 • Băuturi alcoolice locale
 • Mic dejun târziu
 • Băuturi alcoolice de import
 • Prânz (bufet)
 • Băuturi nealcoolice
 • Cină (bufet)
 • Sucuri fresh
 • Gustări
 • Restaurant à la carte

Plaja si piscine

Hotelul dispune de o plaja privata cu o lungime de 250 m avand doua pontoane dintre care unul VIP.

 • Șezlonguri
 • Prosoape de plajă
 • Umbrele
 • Snack bar pe plajă
 • Saltele

Localizare

casio air service
anima wings
tursab
scat
san day
air moldova
tarom
iata