Pentru sezonul estival 2019, Prestige Tours a pregătit încă o surpriză turiștilor ce achiziționează vacanțe în Antalya, prin intermediul agențiilor de turism partenere.

Pe perioada sejururilor petrecute în Antalya, toți turiștii beneficiază de parcare gratuită în incinta aeroporturilor din Arad și Craiova. Astfel, toți cei care folosesc autoturismul propriu pentru transferul către aeroport, vor putea folosi (în mod gratuit) parcarea pusă la dispoziție de către aeroportul din Arad și cel din Craiova. Acest demers vine în urma analizelor făcute curselor charter Arad-Antalya și Craiova-Antalya din sezoanele anterioare, ajungând la concluzia că cei peste 45% din totalul turiștilor, care au folosit mașinile proprii pentru deplasarea către aeroport, vor aprecia decizia luată de către conducerea Prestige Tours împreună cu cea a aeroporturilor din Arad și Craiova.
 
Prestige Tours este parte din consorțiul turc Caly Goup și tour operatorul cu 28 de ani de activitate neîntreruptă pe piața turistică românească. În 2018 a depășit numărul de 30.000 de turiști spre Turcia, reprezentând o creștere de 47% față de anul precedent.
 
În 2016 Prestige Tours a extins numărul de curse charter cu plecare din țară, lansând către Antalya - destinația sa principală, primul zbor charter din Suceava. În 2017 a extins plecările din Arad, iar în 2018 au avut loc și plecări din Craiova. Gradul de ocupare de peste 98% a curselor cu plecări din Suceava, Cluj-Napoca, Arad, Craiova și București, a determinat tour operatorul să-și consolideze extinderea la nivel național (în 2019) și să introducă cursă charter către Antalya și din Baia Mare.
 
Pachetele turistice puse la dispoziție de Prestige Tours, pot fi achiziționate din orice agenție de turism parteneră din țară.